Szolgáltatások

Mindennapi angol

€13.00

A következőket tanulhatod:

- hogyan kommunikálj jól

- hogyan váljál magabiztos nyelvhasználóvá

- bővíted a szókincsed mely a mindennapi élethelyzetekhez kötődik

- megérted majd mások beszédét

Angol nyelvlecke pároknak

€15.00

Miért nem próbáltok meg tanulni együtt? Tanulj angolul a partnereddel.

Jó program, élvezetes és szórakoztató. A pároddal való tanulás növeli a magabiztosságod és kifejezetten motiváló hatású. Továbbá együtt készülhettek és segíthettek egymásnak a leckéken kívül. Szóval ne várj, tapasztald meg mit tud nyújtani egy online angol tanár!

Vizsgafelkészítés

€13.00

Bármilyen nyelvvizsgára való készülés (Cambridge, TOEFL, ITK, stb...) alapfoktól felsőfokig. Minden nyelvvizsga különböző és különböző nyelvtani részekre összpontosít ezért pontosan tudnod kell mire van szükséged. Sajnos nincs tökéletes, mindent lefedő módszer, de könnyű megállapítani mely nyelvtani elemek szerepelnek abban a bizonyos vizsgában.

Üzleti angol

€13.00

Az üzleti angol a meglévő tudásodra épít. Rendkívül fontos ha szükséged van angol nyelvtudásra a munkádhoz/üzletedhez vagy ha külföldön akarsz dolgozni. Valójában az üzleti angol sokkal több mint egyszerű nyelvezet. Segít kialakítani egy kreatív és konstruktív gondolkodásmódot, és naprakész leszel a világ gazdasági kifejezéseiben. Növeli az önbizalmadat és megértésedet, hogy működik a világ manapság. 

Társalgási angol

€13.00

Egyszerű! A társalgási leckékkel átviheted gyakorlatba mindazt amit tanultál. Biztonságos környezetben megbeszélünk néhány témát az élet minden területéről, megtanulod, hogy formáld a véleményedet különböző dolgokról, miközben figyelünk a pontosságra. Igazi élethelyzeteket használunk, a témák érdekesek és véleményformálóak. Ha kedved van magad is választhatsz témákat!

Please reload

online angol tanár, online nyelvtanulás skype, angol interjú felkészítés