top of page

A STEP LS-ről

Tutoring English online is fun!
A STEP LS angolt tanít

Mindennapi beszélgetésekhez

Üzleti társalgáshoz

Külföldi élethez

Nyelvvizsgához

Jobb kommunikációs képességekhez.

Kicsit bővebben...

Évekkel ezelőtt elkezdtem tanítani barátokat és családtagokat mint egyfajta hobbi. Mivel 2008 óta Írországban élek, sok rokon és barát látogatott meg miközben gyakorolta és tanulta a nyelvet. Természetesen szükségük volt segítségre és rájöttem, hogy mennyire élvezem, ha segíthetek másoknak. Így jutottam el az angol professzionális tanításának gondolatához. 2010-ben megkaptam a tanítói diplomámat és 2012 óta teljes munkaidőben tanítok az interneten keresztül. 

Őszintén szólva, egyre jobban oda vagyok a tanításért. Számtalan boldog pillanatot adott nekem, melyeket tanítványaimnak köszönhetek.

Úgy gondolom, hogy manapság mindenkinek szüksége van angol nyelvtudásra. Egy másik világ nyílik meg a szemed előtt, amikor megtanulod ezt a nyelvet. Továbbá azt kell mondanom, hogy az angol tanulása szórakoztató, érdekes és élvezetes is tud lenni. Egy jó oktatónak biztosítania kellene, hogy míg a lecke érdekes legyen, megfeleljen a tanuló igényeinek és erősítse a magabiztosságát. A leckék személyre szabottak az igényeidnek megfelelnek. Sokféle oka lehet annak, hogy valaki angolul tanul. Lehet egy nyelvvizsga, munka, hogy mindennapi társalgása jobb legyen, stb. ...és mindegyiküknél másféle módszerre van szükség.

bottom of page